United Kingdom

Sekretesspolicy

Privacy Policy
Vi kommer inte att sälja, dela, handel eller hyra ut din personliga information förutom med ditt samtycke eller som beskrivs i denna sekretesspolicy Vi använder olika säkerhetsåtgärder för att skydda säkerheten och sekretessen för din personliga information. Du värdesätter din integritet, och vi respekterar det. När du handlar hos oss, måste vi samla in en viss mängd information om dig för att handla lättare för dig och för oss. Vi tror att du har rätt att veta hur vi använder den informationen och hur vi hålla det säkert. Så vi har besvarat de vanligaste frågorna nedan. För frågor eller funderingar, skicka ett e-postmeddelande till butiken.
1. Vilken information samlar vi in?
När du gör en beställning från vår hemsida, behöver vi veta information såsom namn, kön, e-postadress, postadress, faktureringsadress, telefonnummer, kreditkortsnummer (Inget lösenord), transaktions id, etc, så vi kan bearbeta och fylla din beställning och kontaktar dig om vi har några frågor. Du kan också skapa ett konto hos oss genom att tillhandahålla liknande information. Eller så kan du ge preferenser såsom produkter som du kan vara intresserad av. I båda fallen kommer vi använda informationen för att göra din shopping effektivare och bättre tjäna dina intressen. När du besöker vår hemsida, vi automatiskt samla klick ström information såsom adressen till den webbplats som du kom från innan du besöker vår hemsida, vilka sidor du besöker på vår webbplats, vilken webbläsare du använde för att titta på vår webbplats och eventuella sökord du kan har skrivit på vår sida. Dessa information är anonym, vi kan inte identifiera dig personligen, om du identifierar dig, till exempel genom att göra ett köp eller genom att skapa ett konto. Då och då kan vi genomföra undersökningar, köra tävlingar eller andra kampanjer. Om du väljer att delta i en av våra undersökningar eller tävlingar, kommer vi förmodligen be om viss personlig information såsom din köpvanor, e-postadress och annan information så att vi kan köra marknadsföring och meddela vinnarna. När du skickar oss en förfrågan, såsom till vår kundtjänst, eller fråga om karriärmöjligheter eller delta i en Investor Relations presentation, kan vi be dig att identifiera dig med namn eller e-postadress för att skicka dig ett svar, om lämpligt.
2. Hur använder vi informationen?
När du gör en beställning på vår hemsida, använder vi din information för att bearbeta och fylla din beställning. Vi kan skicka ett e-post för att bekräfta eller uppdatera dig på din beställning. Vi kan också behöva kontakta dig via e-post eller telefon om vi har några frågor om din beställning. När du beställer, skapa ett konto, fylla i en enkät eller delta i en tävling eller kampanj på vår hemsida, vi använda informationen för att skicka e-post eller vanlig post till dig om våra produkter, tjänster eller andra tävlingar och kampanjer du kanske är intresserad av, såvida du inte anger att du inte vill ta emot sådan post. Vi kan också använda informationen för att göra din shopping upplevelse genom att använda din produkt intressen, shopping mönster och inköpsinformation att rekommendera andra produkter, tjänster eller kampanjer som vi tror kan intressera dig, inklusive de av andra företag. Vi kan också meddela dig om ändringar på webbplatsen. Vi upprätthåller den information som du ger oss, tillsammans med en förteckning över dina inköp, i en databas. Att bäst tjäna dig, kan vi kombinera denna information med uppgifter som är tillgängliga för allmänheten och uppgifter som vi samlar in i våra egna butiker, på våra marknadsföringsevenemang, eller mottar från andra affärspartners och / eller ansedda källor vars politik möta Direct Marketing Association privatliv standarder. Dessutom kan vi, från tid till annan, granska dina uppgifter och information för andra kunder för att hjälpa oss att analysera trender, köpmönster och preferenser och demografi.
3. Har vi dela din information med tredje part?
Vi delar din information med våra betrodd tredje part tjänsteleverantörer som hanterar vår hemsida. Dessa tredje parter ger specifika tjänster och administrera aktiviteter som erbjuds på vår hemsida; till exempel, kundservice och kreditkort. Dessa tredje parter har inte tillåtelse att diskutera, avslöja eller göra någon användning av din personliga information utom om så krävs för att tillhandahålla sådana tjänster. Då och då kan vi också använda tredje part för att hjälpa oss att samla in och samlade plats gäst och kundinformation. Vi kan dela denna aggregerade, icke-personligt identifierbar information (såsom ålder, klicka ström besök och produktintressen) med befintliga och potentiella affärspartners och annonsörer. Ingen av den samlade informationen kommer att innehålla all information som identifierar dig personligen. Vi kan även dela din personliga information med noggrant utvalda butiken affärspartners att erbjuda dig produkter och tjänster som vi tror kan intressera dig. Men kommer bara vår butik sända dessa meddelanden. I varje fall kommer våra partner inte tillåtas att diskutera, avslöja eller göra någon användning av din personliga information förutom att utvidga erbjudandet till dig. Om du föredrar att inte ingå i dessa typer av potentiella erbjudanden, kontakta oss via e-post till oss. Var noga med att ange ditt för- och efternamn, gatuadress och e-postadress i din förfrågan. Om du väljer en alternativ betalningsprocess (t.ex. Paypal eller GSPay), du ger personlig och finansiell information som behövs för att behandla din ansökan eller köpa direkt till varje leverantör. De företag som administrerar dessa program är oberoende av butiken och har sina egna integritet och säkerhetspolicy. Vi uppmuntrar dig att lära mer om sin politik .Vi eller våra tredjepartsleverantörer kan avslöja specifik individuell information om vi eller de har anledning att tro att det är nödvändigt för att uppfylla gällande lagar eller regleringar eller att skydda butiken.
4.How kan du avsluta prenumerationen eller ändra dina uppgifter?
Vi vill kommunicera med dig om du vill höra från oss. Om du föredrar att inte ta emot information från butiken eller vill uppdatera eller ändra din personliga information eller inställningar, följ instruktionerna nedan. Registreringsinformation, Inställningar, och E-post
Om du vill ändra eller ta bort information som du har lämnat vid registreringen, vänligen logga in och uppdatera din profil. Att säga upp prenumerationen från en e-post, följ instruktionerna i varje e-post du tar emot. Du kan också skicka oss en förfrågan via e-post till butiken. Var noga med att ange ditt för- och efternamn och konto e-postadress i din förfrågan.
5. Direct Mail och kataloger
Om du vill att ditt namn och adress bort från våra store`s direkt e-postlista eller om du vill uppdatera din e informationen kan du e-posta oss en förfrågan. Var noga med att ange ditt för- och efternamn och postadress i din begäran Please notera att din begäran om att tas bort från våra e-postlistor kan ta upp till tio (10) arbetsdagar att bli effektiva (vanliga e-postlistor kan ta upp till 4-6 veckor). Även om du bort från en lista, om du beställer på nätet, kommer vi att skicka en e-post för att bekräfta din beställning och kan behöva kontakta dig via telefon eller e-post om vi har frågor om din beställning.
tillbaka